Ne habozzon!

Gree Comfort X inverter 3,5 kW klíma szett

Most kedvezményesen az Öné lehet a kedvezményes árú árammal üzemeltethető, fűtésre-hűtésre optimalizált klíma berendezés. 

269.000 Ft

Gree FM4 Comfort X inverter 3,5 kW klíma beltéri egység

Ajánlatunk 2021. június 30-ig érvényes!

Munkadíj (a klímaberendezés(ek) helyszíni installálási költsége) amely tartalmazza a berendezés(ek) felszerelését, üzembehelyezési, beszabályozás és a H tarifához szükséges tanúsítvány kiadásának költségeit, valamint egyszeri helyszíni oktatást a készülék kezeléséről. A klímavédelmi hatósági engedélyek beszerzését 3 méteres magasságig, a szerelést. Az ár 1 db faláttörést tartalmaz (tégla 10-50cm-ig). Tartalmazza tovább a törvényben előírt egy év szerelési garanciát.

Rézcső: A split rendszer összekötő csőhálózatának kiépítése (sővezetékkel, szigeteléssel, gravitációs kondenzvíz elvezetéssel, kommunikációs vezeték kiépítésével 3 méterig.

Áram rákötés: A megfelelő csatlakozás biztosítása a kültéri egységhez 1 méteren belül a megrendelő feladata. Az ár tartalmazza a klíma áram alá helyezését, a vezetékrendszer ellenőrzését.

Konzol: A kültéri egységtől függően a méretben hozzá tartózó konzol kiválasztása felszerelése. Az ár a 450 mm-es konzolt tartalmazza.

Szombathelyen kívül 50 Ft/km kisszállási díjat számítunk fel.

Amit nem tartalmaz az ár:
Kondenzvíz szivattyú: ha a gravitációs kondenzvíz elvezetése nem megoldható, akkor egy kis szivattyú segítségével a szintkülönbséget kiküszöbölendő, akár 2 m magasságig felfelé is vezethető a víz – nettó 28.000 Ft.
3 méter után a szigetelt rézcső kábel csatornával: métere 7.300 Ft.
3 méter után, a kondenzvíz elvezetése: métere 980 Ft.
1 méter felett az áram+kommunikáció kábel: métere 1.300 Ft.
1 db fal áttörés felett: 10-50 cm vastagságig tégla 3.000 Ft/db, beton 7.000 Ft/db, e felett a méret után egyedi megállapodás.

H tarifa

H árszabással az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználó a fűtési szezon alatt kedvezőbb áron üzemeltetheti a hőszivattyúknál és a megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszereknél a hő ellátást biztosító berendezéseket, például keringető szivattyúkat, kompresszorokat. Ez a kedvező ár a mindenkori vezérelt árszabásnál nem lehet magasabb.
Ha mindennapszaki vagy vezérelt mérő mellé igényli a H árszabást, a mérőhelyen mindhárom árszabásnak külön mérőberendezés kerül felszerelésre. (Forrás: e.on)

Az árajánlat nem tartalmazza a helyreállítási költséget (festő, kőműves stb.).

Kérje részletes ajánlatunkat a +36308645499 számon.

269.000 Ft beszereléssel

Bízza a szakértőre!

Az ön szakértője a fűtésre is alkalmas klímarendszerek terén a szombathelyi Vasi Allfa Bau Kft. Kérje ingyenes felmérésünket és korrekt, minden részletre kiterjedő árajánlatunkat!

Nyitva tartás

Irodánk nyitvatartása:
Hétfő - péntek: 8-tól 14 óráig

Elérhetőségeink

9700 Szombathely, Zanati út 41.
Telefon: +36308645499
E-mail: info@alfabau.hu