Különleges klíma ajánlatunk 2021. június végéig

A Gree Home oldalfali mono split klíma 3.2 kW berendezést most engedélyeztetéssel, kiszállítással és beszereléssel együtt az Öné lehet.

257.000 forintért!

Ajánlatunk 2021. június 30-ig érvényes!

Gree Home 3.2

Munkadíj (a klímaberendezés(ek) helyszíni installálási költsége) amely tartalmazza a berendezés(ek) felszerelését, üzembehelyezési, beszabályozás költségeit, valamint egyszeri helyszíni oktatást a készülék kezeléséről. A klímavédelmi hatósági engedélyek beszerzését 3 méteres magasságig, a szerelést. Az ár 1 db faláttörést tartalmaz (tégla 10-50cm-ig). Tartalmazza tovább a törvényben előírt egy év szerelési garanciát.

Rézcső: A split rendszer összekötő csőhálózatának kiépítése (sővezetékkel, szigeteléssel, gravitációs kondenzvíz elvezetéssel, kommunikációs vezeték kiépítésével 3 méterig.

Áram rákötés: A megfelelő csatlakozás biztosítása a kültéri egységhez 1 méteren belül a megrendelő feladata. Az ár tartalmazza a klíma áram alá helyezését, a vezetékrendszer ellenőrzését.

Konzol: A kültéri egységtől függően a méretben hozzá tartózó konzol kiválasztása felszerelése. Az ár a 450 mm-es konzolt tartalmazza.

Szombathelyen kívül 50 Ft/km kisszállási díjat számítunk fel.

Amit nem tartalmaz az ár:
Kondenzvíz szivattyú: ha a gravitációs kondenzvíz elvezetése nem megoldható, akkor egy kis szivattyú segítségével a szintkülönbséget kiküszöbölendő, akár 2 m magasságig felfelé is vezethető a víz – nettó 28.000 Ft.
3 méter után a szigetelt rézcső kábel csatornával: métere 7.300 Ft.
3 méter után, a kondenzvíz elvezetése: métere 980 Ft.
1 méter felett az áram+kommunikáció kábel: métere 1.300 Ft.
1 db fal áttörés felett: 10-50 cm vastagságig tégla 3.000 Ft/db, beton 7.000 Ft/db, e felett a méret után egyedi megállapodás.

Az árajánlat nem tartalmazza a helyreállítási költséget (festő, kőműves stb.).

Kérje részletes ajánlatunkat a +36308645499 számon, vagy töltse ki és küldje el az alábbi űrlapon üzenetét!

Kérjük, írja le elképzelését!